Kebabų suktinukai (Turkija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kebabų suktinukai (Turkija)


INGREDIENTAI:

2 lavašai,
300 g avienos,
šaukštelis raudonų aitriųjų paprikų dribsnių,
50 g aliejaus,
skiltelė česnako,
svogūnas,
2 šaukštai pomidorų pastos,
druskos ir
pipirų pagal skonį,
saujelė kapotų petražolių,
4 šaukštai jogurto arba grietinės.


GAMINIMAS:

Mėsą sukapokite peiliu. Susmulkinkite svogūną ir sumaišykite su mėsa. Suberkite petražoles, paprikų dribsnius, traiškytą česnaką, druską, pipirus ir gerai išmaišykite. Drėgnomis rankomis formuokite kepsniukus, verkite ant iešmo ir kepkite kepsninėje 20-25 minutes.

Keptuvėje ištirpdykite sviestą, sudėkite pomidorų pastą, įberkite druskos, pipirų. Įpilkite stiklinę vandens ir kaitinkite maždaug 5 minutes.

Išskleiskite lavašą, sudėkite kepsniukus eilute ir susukite vyniotinį. Supjaustykite maždaug 3 cm gabaliukais. Sudėkite ratu į lėkštes, pašlakstykite jogurtu. Užpilkite pomidorų padažo. Tiekite su ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668