Daržovių sklindžiai su pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Daržovių sklindžiai su pievagrybiais


INGREDIENTAI:

250-300 g aguročių arba cukinijų,
40 g miltų,
40 g kietojo tarkuoto sūrio,
6-8 pievagrybiai,
1 didelė morka,
1 kiaušinis,
druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
rafinuoto aliejaus,
grietinės (patiekti).


GAMINIMAS:

Daržoves nuplaukite ir nusausinkite. Pievagrybius sukapokite kuo smulkiau. Morką stambiai sutarkuokite. Aguročius nulupkite, išvalykite sėklas, sutarkuokite atskirai,pabarstykite druska ir palikite kelias minutes, tada gerai nuspauskite.

Dubenyje sumaišykite pievagrybius, morkas ir aguročius, suberkite miltus, sūrį, įmuškite kiaušinį. Pasūdykite (berkite maždaug 1/2 šaukštelio druskos) ir pagardinkite juodaisiais pipirais. Išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite truputį aliejaus. Šaukštu krėskite tešlą ir darykite 6-8 cm skersmens sklindžius. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus. Patiekite karštus su grietine.


Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668