250-300 g aguročių arba cukinijų,
40 g miltų,
40 g kietojo tarkuoto sūrio,
6-8 pievagrybiai,
1 didelė morka,
1 kiaušinis,
druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
rafinuoto aliejaus,
grietinės (patiekti).
GAMINIMAS:
Daržoves nuplaukite ir nusausinkite. Pievagrybius sukapokite kuo smulkiau. Morką stambiai sutarkuokite. Aguročius nulupkite, išvalykite sėklas, sutarkuokite atskirai,pabarstykite druska ir palikite kelias minutes, tada gerai nuspauskite.
Dubenyje sumaišykite pievagrybius, morkas ir aguročius, suberkite miltus, sūrį, įmuškite kiaušinį. Pasūdykite (berkite maždaug 1/2 šaukštelio druskos) ir pagardinkite juodaisiais pipirais. Išmaišykite.
Keptuvėje įkaitinkite truputį aliejaus. Šaukštu krėskite tešlą ir darykite 6-8 cm skersmens sklindžius. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus. Patiekite karštus su grietine.