Kepti baklažanai su pomidorais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepti baklažanai su pomidorais


INGREDIENTAI:

Baklažanas,
vyšninių pomidorų,
kiaušinis,
4 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
šaukštelis džiovintų mairūnų,
šaukštelis džiovintų bazilikų,
1.5 šaukštelio sezamų sėklų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus,
šviežių žalumynų.


GAMINIMAS:

Baklažaną nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Griežinėlius pasūdykite ir palaikykite pusvalandį, po to nuplaukite ir nusausinkite. Maltus džiūvėsėlius sumaišykite su prieskoniais. Atskirai išplakite kiaušinį.

Kiekvieną baklažano griežinėlį pamirkykite kiaušinio plakinyje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite iš abiejų pusių keptuvėje su aliejumi. Iškeptus baklažanus papuoškite vyšninių pomidorų puselėmis ir žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668