Baklažanų suktinukai su kumpiu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baklažanų suktinukai su kumpiu


INGREDIENTAI:

2 dideli baklažanai,
100-150 g kumpio,
300 g pomidorų,
150 g morkų,
druskos,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Baklažanus nuplaukite ir supjaustykite išilgai 3-5 mm plokštelėmis.Pasūdykite ir palikite 30 min. Po to nuplaukite šaltu vandeniu. Pomidorus smulkiai supjaustykite. Morkas nuskuskite ir smulkiai sutarkuokite.

Kumpį supjaustykite nedidelėmis juostelėmis. Morkas pakepkite su aliejumi. Ten pat sudėkite pomidorus, pasūdykite ir pakepkite. Palikite atvėsti. Baklažanus pakepkite au aliejumi, kol įgaus auksinį atspalvį, tada sudėkite ant popierinio rankšluoščio, kad sugertų riebalų perteklių.

Ant baklažanų dėkite šiek tiek paruošto įdaro ir kumpio. Suformuokite suktinukus. Beje, suktinukų įdarą galima ruošti patį įvairiausią. Skanu su keptomis daržovėmis, malta mėsa, sūriu ir t.t. Iš nurodyto ingredientų kiekio išeina apie 10-15 suktinukų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668