Troškinti šonkauliukai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti šonkauliukai


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

1 kg kiaulienos šonkaulių,
1-1.5 kg bulvių,
2 svogūnai,
morka,
1.5 šaukšto pomidorų pastos,
žalumynų,
2-3 laurų lapai,
maltų juodųjų pipirų,
druskos,
4 šaukštai aliejaus,
2-3 česnakų skiltelės.

GAMINIMAS:

Šonkaulius pakepkite iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus. Tada sudėkite į puodą. Toje pačioje keptuvėje su likusiu aliejumi apkepkite kubeliais supjaustytą vieną svogūną, tada suberkite stambiai sutarkuotą morką, apkepkite, sudėkite pomidorų pastą ir dar šiek tiek pakepkite.

Bulves nuskuskite, stambiai supjaustykite ir sudėkite į puodą su mėsa. Ten pat sudėkite apkeptus svogūnus ir morkas, kubeliais supjaustytą antrą svogūną (neapkeptą), užpilkite vandeniu, kad jis vos semtų bulves, ir troškinkite apie 40-50 min. ant nedidelės ugnies.

Likus 10 min. iki gaminimo pabaigos sudėkite sutraiškytus česnakus, pagardinkite druska (geriausia sūdyti baigiant gaminti, kad mėsa ir bulvės greičiau suminkštėtų), pipirais ir gerai išmaišykite, o likus 5 min. iki gaminimo pabaigos įdėkite laurų lapus. Prieš patiekdami šonkaulius ir bulves pabarstykite smulkiai pjaustytais žalumynais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668