Kopūstų pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų pyragas


INGREDIENTAI:

Tešlai:
5 kiaušiniai,
po 5 šaukštus grietinės,
majonezo ir
aukščiausios rūšies kvietinių miltų,
po šaukštelį krakmolo ir
kepimo miltelių.

Įdarui:
nedidelė šviežio kopūsto gūžė,
žiupsnis druskos,
truputis maltų džiūvėsių,
sviesto.


GAMINIMAS:

Kepimo formą gausiai patepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Sumaišykite tešlai skirtus ingredientus. Kopūstą plonai supjaustykite, įberkite druskos ir atsargiai pamaigykite, kad suminkštėtų.

Beje, galite į kopūstus įdėti dar kokį nors ingredientą. Tai gali būti bet kokie žalumynai, prieskoniai, taip pat apkepti svogūnai ir grybai, morkos ar saldžiosios paprikos. Sudėkite kopūstus į formą ir tolygiai apliekite tešla. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668