Brokolinių kopūstų sriuba su kariu (Indų virtuvė) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Brokolinių kopūstų sriuba su kariu (Indų virtuvė)


INGREDIENTAI:

400 ml kokosų pieno,
800 ml vištienos sultinio,
400 g brokolių kopūstų žiedynų,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
1 šaukšto sviesto,
1 svogūno,
2 česnako skiltelių,
1/2 šaukštelio maltos ciberžolės,
1 šaukštelio kario pastos,
1 šaukštelio garstyčių,
1 aitriosios paprikos,
1 citrinos,
druskos.


GAMINIMAS:

Aitriąją papriką supjaustykite žiedais, svogūną ir česnako skilteles susmulkinkite. Puode įkaitinkite aliejų su sviestu, dėkite svogūnus ir kepinkite, kol suminkštės. Tada dėkite česnaką, suberkite ciberžolę, sukrėskite kario pastą, garstyčias ir maišydami kepinkite dar 1-2 min.

Supilkite sultinį, kokosų pieną, sudėkite brokolius kopūstus, aitriąją papriką, pasūdykite ir virkite ant silpnos ugnies 20 min. Sriubą supilkite į dubenėlius, į kiekvieną įdėkite po kelis citrinos griežinėlius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668