Lakštiniai su pestu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lakštiniai su pestu


INGREDIENTAI:

200 g lakštinių su špinatais,
400 g virtos vištienos,
3 šaukštai pesto,
80 g tarkuoto parmezano,
gabalėlis aitriosios paprikos,
skiltelė česnako,
pagal skonį rozmarinų,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
pagal skonį druskos ir
šviežiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Lakštinius išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės, perkoškite, samtelį skysčio pasilikite. Česnaką nulupkite, sukapokite. Aitriąją papriką perpjaukite per pusę, išvalykite, irgi sukapokite. Didelėje keptuvėje aliejų užkaitinkite, suberkite česnakus ir vis pamaišant kepkite ant mažos kaitros, kol dailiai pagels.

Suberkite aitriąsias paprikas, smulkintą vištieną ir kepkite dar apie 6 min., kol mėsa apskrus. Nuo makaronų likusį samtį skysčio užpilkite ant vištienos ir dar 10 min. patroškinkite. Į keptuvę sukrėskite makaronus, pestą, gerai išmaišykite, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite prieskoniais ir išdėliokite į lėkštes. Tiekite apibarsčius parmezanu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668