Keptas sūris su salotomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptas sūris su salotomis


INGREDIENTAI:

220 g fetos,
saujelė juodųjų alyvuogių be kauliukų,
60 ml aliejaus,
20 ml baltojo acto,
3 nedideli agurkai,
8 vyšniniai pomidorai,
saujelė džiūvėsėlių,
raudonasis svogūnas,
šaukštelis džiovinto raudonėlio,
pagal skonį druskos,
pipirų,
maltų bazilikų,
cukraus,
aliejaus ir
citrinų sulčių (salotoms ižpilti).


GAMINIMAS:

Agurkus perpjaukite per pusę, supjaustykite pusskrituliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorus padalykite pusiau. Fetą dėkite į plokščią indą, pagal skonį įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite aliejaus ir acto mišiniu ir palikite apie pusvalandį pasimarinuoti.

Nuvarvinus apvoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite ant grotelių. Dideliame salotų inde agurkus sumaišykite su pomidorų puselėmis, svogūnais, alyvuogėmis, pagal skonį pilkite aliejaus ir citrinų sulčių, berkite prieskonių ir žiupsnelį cukraus. Salotas išdalykite į lėkštes, šalia dėkite po griežinėlį fetos. Tiekite su pašildyta duonele.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668