Šparaginių pupelių garnyras receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šparaginių pupelių garnyras


INGREDIENTAI:

400 g šaldytų šparaginių pupelių,
maža aitrioji paprika,
50 g kedrinių pinijų,
petražolių,
alyvuogių aliejaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Papriką perpjaukite išilgai perpus, išvalykite sėklas (jeigu nemėgstate itin aštriai), minkštimą smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite truputį aliejaus, suberkite kedrines pinijas, paprikas ir kepkite maišydami 2 min. Nukaiskite.

Neatšildytas pupeles išvirkite pasūdytame vandenyje (virkite 3-5 min.). Nuovirą nupilkite, pupeles nusausinkite, įpilkite truputį alyvuogių aliejaus, suberkite pinijas ir paprikas. Pakaitinkite maišydami 3 min.

Labai smulkiai sukapokite petražoles, suberkite į pupeles, pagardinkite druska, išmaišykite ir nukaiskite. Palikite šiek tiek pastovėti ir patiekite prie raudonų žuvų ar neriebios paukštienos patiekalų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668