500 g meksikietiško šaldytų daržovių mišinio,
450 g jūrų gėrybių mišinio,
100 g salotų lapų,
80 ml alyvuogių aliejaus,
50 ml sojų padažo,
35 g citrinų sulčių,
30 g Dižono garstyčių,
maltų baltųjų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Jūrų gėrybes apkepkite su aliejumi, pagardinkite pipirais ir druska, supilkite citrinų sultis ir palikite atvėsti. Daržoves sudėkite į keptuvę ir patroškinkite, kol išgaruos skystis.
Tuomet supilkite sojų padažą, 35 ml alyvuogių aliejaus ir ant mažos ugnies kaitinkite. Nuplaukite salotų lapus, nudžiovinkite ir smulkiai supjaustykite, sumaišykite su daržovėmis, jūrų gėrybėmis ir supilkite likusį aliejų, sumaišytą su Dižono garstyčiomis.