Salotos su jūrų gėrybėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salotos su jūrų gėrybėmis


INGREDIENTAI:

500 g meksikietiško šaldytų daržovių mišinio,
450 g jūrų gėrybių mišinio,
100 g salotų lapų,
80 ml alyvuogių aliejaus,
50 ml sojų padažo,
35 g citrinų sulčių,
30 g Dižono garstyčių,
maltų baltųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Jūrų gėrybes apkepkite su aliejumi, pagardinkite pipirais ir druska, supilkite citrinų sultis ir palikite atvėsti. Daržoves sudėkite į keptuvę ir patroškinkite, kol išgaruos skystis.

Tuomet supilkite sojų padažą, 35 ml alyvuogių aliejaus ir ant mažos ugnies kaitinkite. Nuplaukite salotų lapus, nudžiovinkite ir smulkiai supjaustykite, sumaišykite su daržovėmis, jūrų gėrybėmis ir supilkite likusį aliejų, sumaišytą su Dižono garstyčiomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668