Makaronai su vyšniniais pomidorais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Makaronai su vyšniniais pomidorais


INGREDIENTAI:

400 g Lubella plunksnelės formos visadalių grūdų makaronų,
2 skiltelės česnako,
2 aitriosios paprikos,
16 vyšninių pomidorų,
keletas bazilikų lapelių,
šiek tiek tarkuoto parmezano,
žiupsnelis druskos,
pipirų,
šlakelis alyvuogių aliejaus


GAMINIMAS:

Makaronus išvirkite, nukoškite, pasiliekant puodelį nuoviro. Puode įkaitinkite aliejų ir jame apkepkite sukapotas česnako skilteles, baziliko stiebelius ir aitriąsias paprikas. Dėkite per pusę perpjautus pomidorus, išmaišykite, paskaninkite druska ir pipirais bei troškinkite 3-5 minutes, kol padažas sutirštės ir įgers prieskonių aromatą.

Į padažą suberkite makaronus, sukapotus baziliko lapelius ir gerai išmaišykite, pagal poreikį praskiedžiant pasiliktu nuoviru. Patiekite apibarsčius tarkuotu parmezanu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668