350 g makaronų,
svogūnas,
česnako skiltelė,
morka,
2 salierų stiebai,
200 g kapotos mėsos,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
savo sultyse konservuotų pomidorų,
100 ml sauso raudonojo vyno,
100 ml neriebios grietinėlės,
50 g tarkuoto parmezano,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Svogūną, morką, česnako skiltelę ir salierų stiebus supjaustykite ir apkepkite su alyvuogių aliejumi. Sudėkite mėsą ir gaminkite 10 min. Supilkite vyną ir troškinkite 1 min.
Tuomet sudėkite sumaigytus pomidorus, pagardinkite druska ir pipirais. Supilkite grietinėlę ir troškinkite 40 minučių. Pasūdytame vandenyje išvirtus makaronus sumaišykite su paruoštu padažu ir apibarstykite parmezanu.