125 ml pieno,
125 ml vandens,
1/2 arbat. šaukšt. druskos,
40 g cukraus,
100 g margarino,
150 g miltų,
4 kiaušinių,
100 g plytelės šokolado.
GAMINIMAS:
Pieną, vandenį, druską, cukrų ir margariną sudėkite į puodą storu dugnu, užvirkite ir maišykite, kol margarinas ištirps. Suberkite miltus ir kaitinkite maišant, kol susidarys tešlos rutulys, kuris atšoks nuo puodo sienelių.
Į tešlą po vieną įmaišykite kiaušinius, kol tešla pasidarys lygi ir vientisa. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos konditeriniu maišeliu išspauskite 3.5 cm skersmens sausainius ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30-35 minutes. Išlydykite plytelę šokolado ir apliekite iškeptus pyragėlius.