Vengriškas jautienos guliašas su alumi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vengriškas jautienos guliašas su alumi


INGREDIENTAI:

1 kg jautienos,
2 raudonos saldžiosios paprikos,
100 g lašinių,
2 svogūnai,
6 česnakų skiltelės,
aitrioji paprika,
šaukštelis kmynų,
5-6 šaukštai pomidorų pastos,
1 l tamsiojo alaus,
druskos,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Jautieną supjaustykite kubeliais, lašinius - šiaudeliais ir pakepkite su nedideliu kiekiu aliejaus. Svogūnus nulupkite, supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į puodą, apibarstykite kmynais ir troškinkite vis pamaišydami, kol svogūnai suminkštės. Saldžiąsias paprikas nuplaukite ir supjaustykite kubeliais.

Suberkite, įdėkite pomidorų pastos, išmaišykite ir troškinkite, kol paprikos suminkštės. Mėsą sumaišykite su smulkintais česnakais ir aitriąja paprika, sudėkite į puodą, viską užpilkite alumi, pagardinkite druska, uždenkite dangčiu ir ant mažos ugnies troškinkite, kol mėsa suminkštės (likus 5 minutėms iki gaminimo pabaigos nukelkite dangtį).

Jeigu norite, kad padažas būtų kiek tirštesnis, įdėkite šaukštą miltų ir gerai išmaišykite. Guliašą galima patiekti su makaronais, ryžiais, virtomis bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668