Tešlai:
300 g miltų,
kiaušinis,
120 ml pieno,
druskos pagal skonį.
Įdarui:
3 virtos bulvės,
šaukštas grietinės,
muskato miltelių pagal skonį.
Padažui:
svogūnas,
sviesto kepti.
GAMINIMAS:
Miltus persijokite ir pagardinkite druska. Tada supilkite kiaušinio plakinį, pieną ir išminkykite tešlą. Ją laikykite kambario temperatūroje apie 30 min. Bulves sutrinkite. Tada sudėkite grietinę, pagardinkite muskato milteliais ir išmaišykite.
Tešlą plonai iškočiokite, išspauskite nedidelius apskritimus. Juos įdarykite gautu įdaru ir tvirtai užlankstykite kampus. Virtinius dėkite į sūdytą verdantį vandenį ir virkite ant silpnos ugnies 5-7 min. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite. Virtinius patiekite apšlakščius gautu padažu. Galima papuošti mėgstamais žalumynais.