Vitaminingi virtinukai su daržovėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vitaminingi virtinukai su daržovėmis


INGREDIENTAI:

Tešlai:
400 g miltų,
250 ml šilto vandens,
druskos,
miltelinio cukraus pagal skonį.

Įdarui:
2 morkos,
bulvė,
150 g baltagūžio kopūsto,
svogūnas,
šaukštelis kmynų,
šaukštelis maltų kalendrų sėklų,
10 ml sojų padažo,
alyvuogių aliejaus kepti,
druskos,
maltų juodųjų pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Miltus sumaišykite su vandeniu. Tada pagardinkite druska, milteliniu cukrumi ir išminkykite tešlą. Ją laikykite kambario temperatūroje apie 30 min. Morkas, bulvę nuskuskite, susmulkinkite ir virkite sūdytame vandenyje apie 30 min. Paskui nukoškite ir atvėsinkite.

Kopūstą susmulkinkite ir virkite garuose apie 15 min. Svogūną susmulkinkite. Kmynus kepkite ant silpnos ugnies apie 5 min. Paskui sudėkite svogūnus, išmaišykite ir kepkite dar apie 4 min. Tada suberkite kopūstus, bulves, morkas, kalendrų sėklas, supilkite sojų padažą, pagardinkite prieskoniais, išmaišykite ir uždengus troškinkite ant silpnos ugnies apie 5 min.

Tuomet nukelkite nuo ugnies, sutrinkite ir palikite atvėsti. Tešlą plonai iškočiokite, išspauskite nedidelius apskritimus, įdarykite gautu įdaru ir tvirtai užlankstykite kampus. Virtinius dėkite į sūdytą verdantį vandenį ir virkite ant silpnos ugnies 5-7 min. Galite patiekti papuošus mėgstamomis salotomis ir smulkintais kmynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668