Gaivūs virtinukai su uogomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Gaivūs virtinukai su uogomis


INGREDIENTAI:

Tešlai:
360 g miltų,
100 ml pieno,
2 kiaušiniai,
šaukštelis cukraus,
mėtų lapų papuošti,
druskos pagal skonį.

Įdarui:
450 g mėgstamų uogų,
30 g cukraus,
10 g vanilinio cukraus,
10 g krakmolo.


GAMINIMAS:

Miltus persijokite ir pagardinkite druska. Tada padarykite duobutę, supilkite pieną, kiaušinių plakinį, suberkite cukrų ir išminkykite tešlą. Ją suvyniokite į maistinę plėvelę ir laikykite kambario temperatūroje apie 40 min.

Uogas sumaišykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kaitinkite iki užvirimo. Tada suberkite krakmolą ir kaitinkite ant silpnos ugnies, kol masė sutirštės. Tešlą plonai iškočiokite, išspauskite nedidelius apskritimus, įdarykite gautu įdaru ir tvirtai užspauskite kampus.

Virtinius dėkite į sūdytą verdantį vandenį ir virkite ant sipnos ugnies 5-7 min. Patiekite papuošus mėtų lapais. Galite papuošti trintomis uogomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668