Maskarponės tortas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Maskarponės tortas


INGREDIENTAI:

Pagrindui:
200 g trapios tešlos sausainių,
50 g sviesto,
šaukštas cukraus.

Tortui:
200 g žaliųjų vynuogių,
200 g raudonųjų vynuogių,
500 g maskarponės,
300 g rikotos,
50 g cukraus,
šaukštas vanilės ekstrakto,
citrina,
miltelinio cukraus papuošti.


GAMINIMAS:

Sausainius sutrupinkite. Tada sumaišykite su lydytu sviestu ir cukrumi. Tortui skirtą indą ištepkite sviestu. Į jį sudėkite sausainių mišinį ir kepkite apie 20 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 170 laipsnių temperatūros. Paskui atvėsinkite.

Sūrius sumaišykite. Tada pamažu suberkite cukrų, supilkite vanilės ekstraktą ir iš citrinos išspaustas sultis. Galima įtarkuoti citrinos žievelės. Gautą masę sudėkite ant pagrindo, viršų papuoškite vynuogėmis ir laikykite šaldytuve apie 2 val. Patiekite apibarsčius milteliniu cukrumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668