Mėsos ir pievagrybių apkepėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėsos ir pievagrybių apkepėlė


INGREDIENTAI:

6 vidutinio dydžio bulvės,
400 g maltos mėsos,
200 g pievagrybių,
100 g fermentinio sūrio,
svogūnas,
kiaušinis,
200 g grietinės,
2 česnakų skiltelės,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, grybus - kubeliais, sumaišykite su faršu, pagardinkite druska ir pipirais. Sumaišykite grietinę su išspaustais česnakais, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.

Į riebalais išteptą kepimo formą sudėkite pusę bulvių, pasūdykite ir pabarstykite pipirais, ant viršaus sudėkite svogūnus. Ant svogūnų klokite faršą su grybais. Faršą pabarstykite tarkuotu sūriu.

Ant viršaus dėkite bulvių sluoksnį, vėl pabarstykite druska ir pipirais. Apkepėlę užpilkite užpilu. Kepkite 180-200 laipsnių temperatūros orkaitėje 40-60 min. Likus kepti 5 min., pabarstykite tarkuotu sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668