Žirnių paštetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žirnių paštetas


INGREDIENTAI:

Stiklinė žirnių,
2 svogūnai,
2 morkos,
50 g aliejaus,
kvapiųjų pipirų,
kalendrų,
druskos,
20 g pistacijų,
žalumynų,
2 česnakų skiltelės.


GAMINIMAS:

Žirnius nuplaukite ir mirkykite per naktį. Ryte juos dar kartą nuplaukite, užpilkite 2 stiklinėmis vandens, užvirkite, nugriebkite putas, įdėkite stambiai supjaustytą svogūną ir gabaliukais supjaustytą morką, pagardinkite druska.

Kitą morką stambiai sutarkuokite, svogūną supjaustykite kubeliais, česnakus - griežinėliais, apkepkite su aliejumi, pagardinkite prieskoniais. Išvirusius žirnius ir daržoves sutrinkite iki vienalytės masės, suverskite apkeptas daržoves, peiliu sukapotus riešutus, žalumynus ir išmaišykite.

Prie šio pašteto puikiai dera šviežių daržovių salotos, galima jį valgyti ir vieną. Be to, tai nuostabus pyragėlių įdaras.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668