2 kiaulių kojos,
kiaulės liežuvis,
karka,
svogūnas,
laurų lapų,
5 česnakų skiltelės,
10 juodųjų pipirų žirnelių,
druskos.
GAMINIMAS:
Kruopščiai nuplaukite kiaulių kojas, liežuvį ir karką, sudėkite į didelį gilų puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant ugnies. Kai vanduo užvirs, nugriebkite putas, sumažinkite ugnį (vanduo turi vos burbuliuoti) ir toliau virkite uždengę dangčiu ne trumpiau kaip 3 valandas.
Likus valandai iki gaminimo pabaigos, pagardinkite druska, įdėkite svogūną, pipirus ir laurų lapų. Viryklę išjunkite, mėsą palikite aušti. Ataušusią mėsą nuimkite nuo kaulų: rankomis (peiliu pjaustyti nepatariama) padalykite į nedidelius gabaliukus, tačiau pernelyg nesusmulkinkite.
Liežuvį supjaustykite. Sudėkite mėsą į formeles. Į indą, kuriame smulkinote mėsą, supilkite perkoštą sultinį. Į sultinį sutarkuokite česnakus ir jį pašildykite. Mėsą formelėse užpilkite sultiniu ir padėkite į šaldytuvą sustingti.