Lietinių,
800-900 g vištienos,
300 g pievagrybių,
svogūnas,
60 g sviesto,
šaukštas miltų,
350 g grietinės,
žalumynų,
30 g kietojo sūrio,
2 kiaušiniai,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
kitų prieskonių,
citrinų sulčių.
GAMINIMAS:
Iškepkite blynų pagal savo receptą. Vištieną virkite 30 minučių, įdėję į sultinį druskos, pipirų ir kitų prieskonių. Atvėsusią mėsą atskirkite nuo kaulų ir susmulkinkite. Pievagrybius supjaustykite ir apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepajuoduotų.
Svogūną supjaustykite ir apkepkite su sviestu. Sudėkite grybus ir kepkite dar kelias minutes, kol išgaruos skystis. Tuomet suberkite miltus, pagardinkite druska ir pipirais. Į keptuvę sudėkite vištieną ir smulkintus žalumynus.
Jei įdaras pernelyg tirštas, įpilkite truputį sultinio. Ant blynų dėkite paruošto įdaro ir juos susukite, tada sudėkite į karščiui atsparų indą aukštais kraštais. Sumaišykite trynius, grietinę ir tarkuotą sūrį. Užpilkite šiuo mišiniu blynus ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę 15-20 minučių.