Maskarponės tortas su braškėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Maskarponės tortas su braškėmis


INGREDIENTAI:

Pagrindui:
100 g braškių džemo,
200 g šaldytų braškių,
200 g biskvitinių sausainių,
150 g sviesto,
braškių papuošti.

Įdarui:
200 g maskarponės,
3 kiaušinių tryniai,
100 g cukraus,
200 ml grietinėlės,
5 g želatinos,
50 ml vandens.

Glajui:
150 g braškių džemo.


GAMINIMAS:

Sausainius sutrupinkite ir sumaišykite su lydytu sviestu. Gautą masę dėkite į kepimo popieriumi išklotą torto indą, tvirtai prispauskite prie dugno ir aptepkite džemu. Prie kraštų išdėliokite pusiau perpjautas braškes ir laikykite šaldytuve apie 30 min.

Kiaušinių trynius sumaišykite su cukrumi ir išplakite. Tuomet supilkite išplaktą grietinėlę, sudėkite maskarponę ir viską gerai išmaišykite. Želatiną ištirpdykite vandenyje, supilkite į įdarą ir išmaišykite.

Įdarą tolygiai paskirstykite ant torto pagrindo ir laikykite šaldytuve 4-5 val. Tuomet nuimkite indo kraštus. Tortą aptepkite džemu ir papuoškite braškėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668