Avietinis vyniotinis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avietinis vyniotinis


INGREDIENTAI:

200 g aviečių uogienės,
50 g sviesto,
2 kiaušiniai,
350 g saldinto sutirštinto pieno,
130 g miltų,
5 g kepimo miltelių,
5 g krakmolo,
druskos pagal skonį.


GAMINIMAS:

Sviestą išlydykite su kiaušiniais, supilkite pieną, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir krakmolu. Abi mases sumaišykite, dėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą ir kepkite apie 20 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 160 laipsnių temperatūros.

Tuomet pyragą ištepkite uogiene, susukite ir palikite atvėsti. Patiekite supjausčius norimo dydžio gabalėliais. Galima papuošti avietėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668