Karamelinis padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karamelinis padažas


INGREDIENTAI:

200 g cukraus,
150 ml riebios grietinėlės (35 proc.),
90 g sviesto,
4 šaukštų vandens,
1/4 šaukštelio druskos.


GAMINIMAS:

Prikaistuvyje išmaišykite cukrų su keturiais šaukštais vandens ir maišant kaitinkite ant silpnos ugnies, kol ištirps. Kai skystis pradės burbuliuoti ir paruduos, dėkite sviestą ir maišant kaitinkite, kol jis ištirps.

Plona srovele supilkite grietinėlę ir maišant užvirinkite. Tada nukaiskite nuo ugnies, įberkite druskos ir išmaišykite. Padažą galite supilti į stiklainiuką, užsukite ir laikykite šaldytuve - bus kaip šviežias apie 2 savaites. Prieš naudojant jį pašildykite, kad suskystėtų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668