Sluoksniuotos tešlos pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sluoksniuotos tešlos pyragas


INGREDIENTAI:

500 g obuolių,
500 g rabarbarų,
2 šaukštai cinamonų ir cukraus mišinio,
pakelis (450 g) šaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos,
2 šaukštai cukraus pyragui apibarstyti.


GAMINIMAS:

Obuolius ir rabarbarus nulupkite, supjaustykite, sudėkite į ugniai atsparų indą, suberkite cinamonų ir cukraus mišinį, įpilkite 50 ml vandens ir ant vidutinės ugnies kaitinkite 10 minučių.

Iš šiek tiek atšilusios tešlos išpjaukite truputį didesnį paplotį nei ugniai atsparaus indo skersmuo. Juo uždenkite obuolių ir rabarbarų košę. Tešlos paplotyje išpjaukite kelias skylutes (garams išeiti).

Viršų sudrėkinkite vandeniu ir apibarstykite cukrumi. 180 laipsnių karštumo orkaitėje kepkite, kol pyragas dailiai apskrus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668