Aštrūs vištienos gabalėliai su medumi (foto) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aštrūs vištienos gabalėliai su medumi (foto)


INGREDIENTAI:

1 šviežias čili pipiras , smulkiai supjaustytas,
1 šaukštelis čili prieskonių,
1 šaukštelis šviežio imbiero, sutarkuoto,
1 laimo žievelė, sutarkuota,
600g. vištos krūtinėlės file,
4 šaukštai aliejaus,
1 šaukštas šviežios kalendros lapelių,
2 šaukštai sojų padažo,
3,5 šaukšto medaus.


GAMINIMAS:

1. Sumaišyti šviežią čili, čili miltelius, sutarkuotus imbierą ir laimo žievelę. Gerai išmaišyti produktus. Mišiniu įtrinti supjaustytą vištieną ir palaikyti bent 2 val., kad prieskonių skonis ir aromatas įsigertų į vištieną.

2. Inde "vok" įkaitinti pusę aliejaus. Į įkaitusį aliejų sudėti pusę vištienos ir kepti 10 min. pastoviai vartant. Išimti ją iš indo ir nuvarvinti ant servetėlės. Tą patį pakartoti su likusia mėsa.

3. Po to, kai iškepėte visą vištieną, į indą "vok" suberkite šviežią kalendrą ir apkepkite ją ant didelės ugnies apie 30 sek., pastoviai maišant. Po to vėl į indą sudėti pakeptą vištieną, sumaišyti su kalendra ir apkepti dar 1 min.

4. Į mėsą supilti sojos padažą bei medų ir kepti 1 min. pastoviai maišant.

Vištieną patiekti karštą su ryžiais, papuošus juos laimu ir šviežia kalendra.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668