Troškinti rauginti kopūstai su mėsa puodynėlėse receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinti rauginti kopūstai su mėsa puodynėlėse


INGREDIENTAI:

500 g raugintų kopūstų,
300-400 g kiaulienos,
50-100 g rūkytų lašinių,
50-100 g rūkytų dešrelių,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Kiaulieną, lašinius ir dešreles supjaustykite nedideliais gabaliukais. Žalią mėsą dėkite ant puodynėlių dugno. Tada sudėkite dalį raugintų kopūstų. Ant kopūstų užberkite pjaustytų lašinių ir dešrelių, ant jų dėkite dar vieną sluoksnį kopūstų.

Druskos nereikia, nes rauginti kopūstai ir dešrelės suteiks sūrumo. Vandens ar sultinio irgi nepalikite: mėsa ir kopūstai išskirs pakankamai sulčių. Įberkite šiek tiek pipirų. Puodynėles pašaukite į iki 200-210 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę 40-60 minučių. Troškinkite apie valandą. Patiekite su bulvių koše.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668