Pieniška ryžių košė su razinomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pieniška ryžių košė su razinomis


INGREDIENTAI:

100-120 g ryžių,
300 ml vandens,
300 ml pieno,
1/2 šaukštelio druskos,
2 šaukštai cukraus,
100 g razinų,
cukatų.


GAMINIMAS:

Razinas pamirkykite ir gerai nuplaukite. Į puodą supilkite vandenį ir užkaiskite. Kol vanduo užvirs, suberkite druską ir cukrų. Į verdantį vandenį suberkite gerai išplautus ryžius. Kai ryžiai bus pusiau išvirę, supilkite pieną ir kiek pavirkite ant mažos ugnies vis pamaišydami.

Paragaukite košės-ryžiai turėtų būti truputį kietoki. Suberkite į košę razinas, dar minutę pavirkite vis pamaišydami ir nukelkite nuo ugnies. Tuomet į košę suberkite cukatas - jos suteiks gardų skonį ir aromatą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668