200 g kepinių margarino,
100 g cukraus,
50 g dirbtinio medaus,
50 g natūralaus medaus,
citrinos žievelė,
2 morkos,
kiaušinis,
kiaušinio trynys,
2 šaukštai meduolių prieskonių,
600 g miltų,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
cinamono ircukraus mišinio meduoliams apvolioti.
GAMINIMAS:
Margariną, cukrų ir medų sumaišykite iki purumo. Suberkite nutarkuotą citrinos žievelę, įmuškite kiaušinį ir trynį. Gerai išmaišykite. Sudėkite smulkiai sutarkuotas morkas, suberkite meduolių prieskonius ir vėl išmaišykite. Miltus persijokite kartu su kepimo milteliais ir berkite į tešlą.
Nuolat maišykite, paskui minkykite. Tešla bus riebi, bet nelabai lips prie rankų. Rankomis iš tešlos formuokite maždaug 2 cm skersmens rutuliukus, apvoliokite juos cinamono ir cukraus mišinyje ir truputį paspausdami dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 190 laipsnių temperatūros orkaitėje, kol pagels. Atvėsinkite ir dekoruokite.