Kokosiniai sausainiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kokosiniai sausainiai


INGREDIENTAI:

150 g sviesto,
150 g rudojo cukraus,
1 pakelio vanilinio cukraus,
2 kiaušinių (M dydžio),
225 g miltų,
60 g kokosų drožlių,
1 šaukštelio cinamono,
1 šaukštelio meduolių prieskonių,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
150 g šokolado (glajaus),
50 g baltojo šokolado,
kepimo popieriaus.


GAMINIMAS:

Metalinį dubenį statykite virš puodo su verdančiu vandeniu ir jame suplakite kiaušinių baltymus, cukrų ir druską. Kai masė sušils ir taps kreminė, supilkite sviestą, nuimkite dubenį nuo puodo ir suberkite vanilinį cukrų, prieskonius, miltus sumaišytus su kepimo milteliais, ir kokosų drožles.

Viską išmaišykite. Dėkite 1 val. į šaldytuvą. Išklokite skardą kepimo popieriumi. Sausainius formuokite šaukšteliu arba konditeriniu švirkštu. Kepkite apie 15-20 min. 170 laipsnių orkaitėje. Papuoškite tirpintu šokoladu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668