Makaronų salotos su pomidorais ir žaliosiomis alyvuogėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Makaronų salotos su pomidorais ir žaliosiomis alyvuogėmis


INGREDIENTAI:

400 g vamzdelio formos makaronų,
4 pomidorų,
4 agurkų,
200 g žaliųjų alyvuogių,
mėtų lapelių.

Padažui:
100 g minkšto rikotos sūrio,
200 ml lieso natūralaus jogurto,
1 šaukštelio citrinų sulčių,
1 skiltelės česnako,
1 žiupsnelio džiovintų raudonėlių,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Dubenyje išsukite rikotos sūrį su keliais šaukštais jogurto, citrinų sultimis, trinta česnako skiltele, druska ir pipirais. Supilkite likusį jogurtą, suberkite raudonėlius ir išmaišykite.

Makaronus išvirkite pagal nurodymus ant pakuotės, nukoškite ir atvėsinkite. Pomidorus supjaustykite skiltelėmis, agurkus perpjaukite išilgai per pusę ir supjaustykite skiltelėmis. Alyvuoges nukoškite. Viską sudėkite į dubenį, užpilkite padažu ir išmaišykite. Salotas sudėkite į dubenėlius, papuoškite mėtų lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668