200 g cukraus,
200 g sviesto,
200 g juodojo šokolado,
160 g miltų,
5 kiaušiniai,
šaukštas vanilinio cukraus,
šaukštelis kepimo miltelių,
šaukštas įvairių meduolių prieskonių,
150 g razinų,
150 g džiovintų slyvų,
200 g romo,
200 g riešutų,
cukraus pudros.
GAMINIMAS:
Razinas ir slyvas užpilkite romu ir palaikykite apie valandą. Kiaušinius išplakite su cukrumi, supilkite karšto vandens vonelėje ištirpintą šokoladą ir sviestą, išmaišykite, suberkite išsijotus ir su kepimo milteliais bei prieskoniais sumaišytus miltus ir vėl išmaišykite.
Razinas ir slyvas kartu su pasmulkintais riešutais sudėkite į tešlą ir vėl lengvai išmaišykite. Paruoštą tešlą sudėkite į kepimo popieriumi išklotą maždaug 26 cm skersmens tortams kepti skirtą formą. Kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Pyrago viršų pabarstykite cukraus pudra.