Vitaminingos salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vitaminingos salotos


INGREDIENTAI:

Granatas,
40 g bolivinių balandų,
120 ml vandens,
80 g fetos,
200 g gražgarsčių.

Padažui:
60 ml granatų acto,
pusės citrinos sulčių,
2 šaukštai medaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Balandas sumaišykite su vandeniu ir užvirinkite. Tada pagardinkite druska ir uždengus virkite 15-20 min. Paskui nukoškite ir laikykite kambario temperatūroje apie 10 min., kol atvės.

Visus padažui skirtus ingredientus sumaišykite. Sūrį supjaustykite kubeliais, iš granato išimkite sėklas, salotas susmulkinkite. Tada ant pastarųjų suberkite balandas, granato sėklas ir sūrio kubelius. Patiekite apšlakščius gautu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668