Šiltos grybų salotos su špinatais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šiltos grybų salotos su špinatais


INGREDIENTAI:

400 g pievagrybių,
300 g špinatų,
raudonasis svogūnas,
2 skiltelės česnako,
3 šaukštai citrinos sulčių,
šaukštelis bazilikų,
šaukštelis raudonėlių,
2 šaukštai garstyčių,
50 g parmezano,
sviesto kepti,
druskos,
maltų pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Špinatus nuplaukite ir suplėšykite. Grybus supjaustykite griežinėliais. Svogūną susmulkinkite, sumaišykite su trintomis česnako skiltelėmis ir kepkite ant silpnos ugnies apie 3 min., kol suminkštės. Tada supilkite sultis, suberkite bazilikus, raudonėlius.

Sudėkite garstyčias, grybus, gerai išmaišykite ir kepkite dar 5-7 minutes. Tuomet sudėkite špinatus, pagardinkite prieskoniais, gerai išmaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 5 min. Salotas patiekite apibarščius tarkuotu sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668