Kopūstų kotletai (Pasninko valgiai) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kopūstų kotletai (Pasninko valgiai)


INGREDIENTAI:

1 kg baltagūžių kopūstų,
svogūnas,
2 skiltelės česnako,
0.5 stiklinės manų kruopų,
0.5 stiklinės miltų,
augalinio aliejaus,
1/2 ryšelio krapų,
maltų džiūvėsėlių,
druskos,
prieskonių.


GAMINIMAS:

Kopūstą perpjaukite į 4 dalis ir 8-10 minučių apvirkite pasūdytame vandenyje. Išgriebkite kopūstą kiaurasamčiu, sumalkite mėsmale ir nuspauskite, kad nubėgtų vanduo. Smulkia tarka sutarkuokite svogūną, česnaką išspauskite.

Krapus smulkiai supjaustykite. Į kopūstus suberkite svogūnus, česnakus ir žalumynus. Pagardinkite druska ir prieskoniais pagal skonį. Įberkite miltų, manų kruopų, kruopščiai išmaišykite. Iš šios masės suformuokite kotletus, apvoliokite maltuose džiūvėsėliuose ir kepkite aliejuje, kol susidarys traški auksinė plutelė.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668