Šildantis gėrimas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šildantis gėrimas


INGREDIENTAI:

1 l vandens,
5 g imbiero šaknies,
2 cinamono lazdelės,
6 kardamono ankštys,
6 gvazdikėliai,
1 l juodųjų serbentų sulčių,
3 šaukštai medaus,
50 g migdolų,
50 g graikinių riešutų,
100 g razinų,
apelsinas.


GAMINIMAS:

Vandenį sumaišykite su nuplauta imbiero šaknimi, cinamono lazdelėmis, kardamonu, gvazdikėliais ir kaitinkite ant silpnos ugnies apie 15 min. Tada nukelkite nuo ugnies, atvėsinkite ir laikykite šaldytuve apie 5 val.

Gautą prieskonių nuovirą sumaišykite su serbentų sultimis ir kaitinkite ant silpnos ugnies apie 30 min. Tuomet sudėkite medų ir išmaišykite. Migdolus nuplikykite verdančiu vandeniu ir nulupkite odeles. Migdolus ir graikinius riešutus susmulkinkite.

Razinas nuplaukite ir nusausinkite. Sulčių ir prieskonių nuovirą perkoškite, prieskonius išmeskite. Paskui suberkite riešutus, razinas ir smulkintą apelsiną. Patiekite šiltą. Galima papuošti cinamono lazdelėmis ir mėgstamais prieskoniais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668