Šokoladiniai sausainiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šokoladiniai sausainiai


INGREDIENTAI:

200 g juodojo šokolado,
150 g sviesto,
80 g rudojo cukraus,
80 g baltojo cukraus,
2 šaukštai vanilės ekstrakto,
kiaušinis,
225 g miltų,
šaukštelis kepimo miltelių,
druskos pagal skonį.


GAMINIMAS:

Kambario temperatūros sviestą sumaišykite su ruduoju, baltuoju cukrumi ir ištrinkite. Tada supilkite vanilės ekstraktą, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Miltus persijokite, sumaišykite su kepimo milteliais ir pagardinkite druska.

Tada abi mases sumaišykite. Šokoladą susmulkinkite ir suberkite į tešlą. Formuokite apvalius sausainius, dėkite į kepimo indą ir kepkite apie 15 min. orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros, kol gražiai apskrus. Patiekite šaltus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668