Rūkytos lašišos ir ryžių salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rūkytos lašišos ir ryžių salotos


INGREDIENTAI:

75 g rūkytos lašišos,
300 g ryžių,
trumpavaisis agurkas,
20 g poro,
50 g salotų lapų,
šaukštas sezamų sėklų.

Padažui:
citrina,
30 ml ryžių acto,
30 ml sezamų aliejaus,
10 ml aitriųjų paprikų padažo,
pusė šaukštelio cukraus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
žalumynų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Ryžius virkite ant silpnos ugnies sūdytame vandenyje apie 20 min. Tada nukoškite ir palikite atvėsti. Lašišą, agurką, porą susmulkinkite. Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite ir suplėšykite. Ryžius sumaišykite su smulkintais ingredientais ir apibarstykite sezamų sėklomis.

Citriną nulupkite, žievelę sutarkuokite, iš minkštimo išspauskite sultis. Visus padažui skirtus ingredientus sumaišykite, pagardinkite prieskoniais ir smulkintais žalumynais. Salotas patiekite apšlakščius gautu padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668