Karšti šokoladiniai pyragaičiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karšti šokoladiniai pyragaičiai


INGREDIENTAI:

150 g šokolado,
150 g supjaustyto sviesto,
2 šaukštų kakavos,
4 kiaušinių,
150 g šviesaus rudojo cukraus,
4 šaukštų miltų,
1 žiupsnelio druskos,
20 g tirpinto sviesto formelėms ištepti,
miltelinio cukraus,
žvaigždėtųjų anyžių.


GAMINIMAS:

Šokoladą sulaužykite nedideliais gabalėliais, sviestą supjaustykite kubeliais, sudėkite į dubenį, o tada ištirpinkite karšto vandens vonelėje. Palikite atvėsti 10 min.

Kitame dubenyje elektriniu plaktuvu iki purios masės išplakite kiaušinius su cukrumi ir druska. Supilkite šokoladą su sviestu ir gerai išmaišykite.

Suberkite persijotus miltus ir išmaišykite. Tada tešlą supilkite į sviestu pateptas ir kakava pabarstytas keksiukų formeles, dėkite į šaldytuvą ir palaikykite 1 val.

Pyragaičius kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10-12 min. Tada atsargiai apverskite į lėkštes, apibarstykite milteliniu cukrumi ir papuoškite žvaigždėtaisiais anyžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668