400 g sluoksniuotos bemielės tešlos,
3 vidutinio dydžio pomidorai,
200 g mocarelos,
2 paprikos,
100 g kietojo sūrio,
itališkų žolelių mišinio,
alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS:
Paprikas supjaustykite į keturias dalis, pašalinę sėklas aptepkite aliejumi ir 10 minučių pašaukite į orkaitę. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Kietąjį sūrį sutarkuokite, mocarelą supjaustykite griežinėliais. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir ant jo dėkite tešlos lakštą.
Pabarstykite sūriu. Paprikas ištraukite iš orkaitės ir nulupę odeles supjaustykite šiaudeliais. Tada sluoksniuodami išdėliokite pomidorus, paprikas ir mocarelą. Viršų pabarstykite itališkomis žolelėmis. Pašaukite 15 minučių į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.