Pyragas su pomidorais ir sūriu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pyragas su pomidorais ir sūriu


INGREDIENTAI:

400 g sluoksniuotos bemielės tešlos,
3 vidutinio dydžio pomidorai,
200 g mocarelos,
2 paprikos,
100 g kietojo sūrio,
itališkų žolelių mišinio,
alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Paprikas supjaustykite į keturias dalis, pašalinę sėklas aptepkite aliejumi ir 10 minučių pašaukite į orkaitę. Pomidorus supjaustykite griežinėliais. Kietąjį sūrį sutarkuokite, mocarelą supjaustykite griežinėliais. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir ant jo dėkite tešlos lakštą.

Pabarstykite sūriu. Paprikas ištraukite iš orkaitės ir nulupę odeles supjaustykite šiaudeliais. Tada sluoksniuodami išdėliokite pomidorus, paprikas ir mocarelą. Viršų pabarstykite itališkomis žolelėmis. Pašaukite 15 minučių į iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668