Rabarbarų padaže troškinta žuvų filė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rabarbarų padaže troškinta žuvų filė


INGREDIENTAI:

600-800 g žuvų filė,
2 šaukšteliai citrinų sulčių,
svogūnas,
2-3 česnakų skiltelės,
2 šaukštai aliejaus,
1-2 šaukštai kario,
petražolių,
200 ml daržovių sultinio,
250 ml pieno,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
ryžių.


GAMINIMAS:

Žuvis supjaustykite 2-3 cm pločio gabaliukais, apšlakstykite citrinų sultimis, pabarstykite druska, pipirais ir pastatykite į šaltą vietą. Rabarbarus nuplaukite, nulupkite, perpjaukite pusiau (jei kotai stambūs) ir supjaustykite 1 cm dydžio gabaliukais.

Nuvalykite svogūną, česnakus ir, supjaustę smulkiais kubeliais, 5 minutes pakepkite su aliejumi, po to suberkite rabarbarus ir pakepkite dar 5 minutes. Suberkite karį, supilkite sultinį, išmaišykite, supilkite pieną (jei neskaičiuojate kalorijų, galite įpilti grietinėlės), pagardinkite druska, pipirais, užvirkite ir virkite neuždengę 10 minučių.

Pamatysite, kaip rabarbarai suverda ir sultinys pradeda tirštėti. Galite gautą masę sutrinti trintuvu, kad padažas būtų vienalytis. Tuomet į padažą sudėkite žuvis, išmaišykite ir troškinkite uždengę dangčiu 5 minutes. Apibarstykite smulkintomis petražolėmis. Patiekite su virtais ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668