Kepta višta su svogūnais ir česnakais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta višta su svogūnais ir česnakais


INGREDIENTAI:

Višta,
raudonasis svogūnas,
2 česnakų skiltelės,
citrina,
imbiero šaknis,
šaukštas sojų padažo,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
šaukštas medaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Vištą nuplaukite ir nusausinkite, iš išorės ir iš vidaus įtrinkite druska bei pipirais. Svogūną ir česnakus stambiai supjaustykite. Citriną nuplaukite, nusausinkite ir, nulupę žievę, susmulkinkite. Imbiero šaknį smulkiai sutarkuokite ir sumaišykite su citrinomis.

Ten pat supilkite sojų padažą ir aliejų. Vištą įdarykite svogūnais ir česnakais. Apipilkite citrinų, imbierų, sojų ir aliejaus padažu. Pašaukite į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę 1 val. Nuolat apšlakstykite išsiskyrusiomis sultimis. Ištraukite vištą iš orkaitės, aptepkite medumi ir pašaukite dar 5 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668