Višta,
raudonasis svogūnas,
2 česnakų skiltelės,
citrina,
imbiero šaknis,
šaukštas sojų padažo,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
šaukštas medaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Vištą nuplaukite ir nusausinkite, iš išorės ir iš vidaus įtrinkite druska bei pipirais. Svogūną ir česnakus stambiai supjaustykite. Citriną nuplaukite, nusausinkite ir, nulupę žievę, susmulkinkite. Imbiero šaknį smulkiai sutarkuokite ir sumaišykite su citrinomis.
Ten pat supilkite sojų padažą ir aliejų. Vištą įdarykite svogūnais ir česnakais. Apipilkite citrinų, imbierų, sojų ir aliejaus padažu. Pašaukite į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę 1 val. Nuolat apšlakstykite išsiskyrusiomis sultimis. Ištraukite vištą iš orkaitės, aptepkite medumi ir pašaukite dar 5 min.