Rauginti kopūstai su aitriosiomis paprikomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rauginti kopūstai su aitriosiomis paprikomis


INGREDIENTAI:

Kopūstas,
2 morkos,
šaukštas cukraus,
2 šaukštai druskos,
raudona aitrioji paprika.


GAMINIMAS:

Kopūstą ir papriką susmulkinkite, morkas sutarkuokite ir viską sumaišykite. Sudėkite kopūstus į trilitrinį stiklainį kaskart vis standžiai paspausdami - iki stiklainio viršaus turi likti maždaug 6 centimetrai.

Ant viršaus suberkite druską ir cukrų, įpilkite tiek šalto virinto vandens (kad vos apsemtų kopūstus). Įstatykite stiklainį į didelį gilų dubenį ir palikite rūgti 3 dienas. Nepamirškite kopūstų vis pabadyti mediniu pagaliuku.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668