Trinta grybų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trinta grybų sriuba


INGREDIENTAI:

250 g grybų,
stiklinė perlinių kruopų,
700 g bulvių,
morka,
svogūnas,
1.5 l vandens,
krapų,
laurų lapų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Šiltame vandenyje išmirkykite perlines kruopas. Grybus nuplaukite ir supjaustykite. Į verdantį vandenį sudėkite kruopas ir grybus, įberkite druskos, prieskonių ir virkite ant mažos ugnies 20-25 minutes.

Su aliejumi pakepinkite tarkuotą morką, susmulkintą svogūną ir supjaustytas bulves. Apkeptas daržoves sudėkite į puodą, kuriame verda kruopos ir grybai, ir pavirkite apie 20 minučių. Tada viską sutrinkite elektriniu trintuvu. Prieš patiekdami įberkite krapų, galite įdėti skrudintos baltos duonos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668