900 g virtos vištienos,
90 g parmezano,
2 morkos,
2 salierų stiebai,
2 l vandens,
300 g makaronų,
100 g grybų,
5 g petražolių,
1 l vištienos sultinio,
180 ml grietinėlės,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
rozmarinų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Vištieną supjaustykite gabalėliais. Morkas, salierų stiebus susmulkinkite, suberkite į verdantį vandenį ir virkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Tada sudėkite makaronus, smulkintus grybus, petražoles, supilkite sultinį.
Pagardinkite prieskoniais ir užvirinkite. Tuomet suberkite vištieną, tarkuotą sūrį, supilkite grietinėlę ir virkite dar apie 5 min. Galima patiekti papuošus smulkintomis petražolėmis.