Cukinija,
svogūnas,
250 g pievagrybių,
raudona paprika,
50 g sviesto,
2 šaukštai miltų,
stiklinė pieno,
stiklinė sultinio,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
200 g fermentinio sūrio,
4 šaukštai grietinės,
citrinos sultys,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Pievagrybius susmulkinkite, sumaišykite su citrinos sultimis ir trupučiu druskos. Per pusę perpjautą ir išvalytą papriką kartu su puse cukinijos 8-10 min. užpilkite verdančiu vandeniu. Svogūną ir likusią cukiniją nulupkite, susmulkinkite ir pakepkite.
Iš sviesto, miltų, sultinio, pieno, grietinės ir prieskonių pagaminkite padažą ir įmaišykite tarkuotą sūrį. Į riebalais pateptą kepimo formą sudėkite keptas daržoves ir pievagrybius, sumaišytus su padažu,tada dėkite juostelėmis supjaustytą cukiniją ir papriką. Kepkite orkaitėje apie 30 min.