Šparaginių pupelių ir varškės apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šparaginių pupelių ir varškės apkepas


INGREDIENTAI:

2 stiklinės virtų šparaginių pupelių,
200 g varškės,
2 šaukštai tarkuoto fermentinio sūrio,
2 šaukštai aliejaus,
120 g maltų džiūvėsėlių,
šaukštas sviesto.


GAMINIMAS:

Pupelių ankštis supjaustykite ir patroškinkite su sviestu. Varškę pertrinkite, sumaišykite su aliejumi, sūriu ir pupelių nuovire sudrėkintais džiūvėsėliais. Pupeles ir varškę sluoksniuokite į paruoštą indą ir apkepkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668