Krepšeliai su migdolais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Krepšeliai su migdolais


INGREDIENTAI:

Tešlai:
400 g slyvų,
3 šaukštai miltelinio cukraus,
šaukštelis vanilinio cukraus,
150 g maskarponės,
100 g cukraus,
150 g sviesto,
kiaušinis,
300 g miltų,
pusė šaukštelio kepimo miltelių,
žiupsnelis druskos.

Traškiam sluoksniui:
pusė stiklinės avižinių dribsnių,
4 šaukštai cukraus,
4 šaukštai migdolų drožlių,
2 šaukštai miltų,
2 šaukštai sirupo,
šaukštelis cinamono,
3 šaukštai šalto sviesto.


GAMINIMAS:

Slyvas nuplaukite, perpjaukite ir pašalinus kauliukus susmulkinkite. Užbėrus milteliniu ir vaniliniu cukrumi palikite pastovėti pusvalandį. Per tą laiką paruoškite traškųjį krepšelių sluoksnį: dribsnius dubenyje sumaišykite su riešutais, cukrumi ir cinamonu.

Apibarstykite miltais, apšlakstykite sirupu ir užtarkavus 3 šaukštus šalto sviesto kapokite tol, kol gumulėliai apsivels sausais produktais. Tešlai sviestą ištrinkite su cukrumi, įmuškite kiaušinį ir išsukite iki vientisumo.

Po truputį suberkite su kepimo milteliais ir druska sumaišytus miltus ir išminkykite tešlą. Iškočiokite maždaug 0,5 cm storio lakštą, išspauskite skritulėlius ir klokite į popierines keksiukų formeles. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min.

Ištraukus atvėsinkite, krėskite maskarponės, dėkite slyvas, berkite trupinius ir dar pusvalandžiui pašaukite į 180 laipsnių karščio orkaitę.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668